Retur | Mai Visto
GRATIS FRAGT PÅ ORDRER OVER 500DKK | WE SHIP WORLDWIDE ♡

Sådan sender du din pakke retur:

Hos Mai Visto tilbyder vi 14 dages returret. Da vi stadig er et nyopstartet og lille firma, skal du selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med returneringen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Sådan sender du dit smykke retur:

1. Send en mail til hello@maivisto.dk og giv os besked om, hvilke varer du ønsker at returnere. Skriv gerne dit ordrenummer i emnefeltet.     Når du har gjort dette, har du 14 dage til at sende pakken retur til os. Vælg dernæst en returmetode (billigste metode: postnord brev 12,- eller quickbrev 29,-. Ønsker du, at tracke ordren og sikre den dukker op vælg DAO eller PostNord pakke)

2. Skriv navn, fulde adresse og postnummer forrest på kuverten/brevet og koden du modtager fra PostNord i højre hjørne. Har du valgt DAO eller Postnord pakke følg deres instruktioner.   Navn og adresse til returpakker:

Lærke Sørensen

Blegkilde Allé 8C, 1 tv. lejl. 13

9000 Aalborg

3. Pak varerne i deres originale emballage, som da du modtog dem og vedlæg en form for dokumentation (dit fulde navn, ordrenummer etc.) Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet til ombytning må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til Mai Visto retur hvis du fortryder og har tilbagesendt din ordre inden for 14 dage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet. Ved anvendelse af ombytning, beholdes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af ombytning. Ved tale om en tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.