Vores materialer | Mai Visto
GRATIS FRAGT PÅ ORDRER OVER 500DKK | WE SHIP WORLDWIDE ♡

Vores materialer

925s sterlingsølv

Vores sterling sølv er ikke 100% ren sølv - grunden til dette er, at sølv i sig selv er et blødt materiale, der nemt kan bøjes og komme ud af form. Det vil ødelægge formen på dine smykke, hvis det var 100% ægte sølv, og prisen vil være høj. Derfor er vores sterling sølv stemplet med 925 fordi 925/1000 af legeringen er rent sølv blandet med zink eller kobber. Det gør smykkerne stærkere og lander dem i en rimelig prisklasse.

18K forgyldt sterlingsølv

Vores guldsmykker er forgyldt sterling sølv 925s. En forgyldning er en overflade der bliver lagt uden på sølvet. Mai Vistos smykker bliver forgyldt med 18kt guld, men vær opmærksom på, at det er et meget tyndt lag, der er tale om, så vær ikke for hård ved dine forgyldte smykker. Tag dem af før du f.eks. træner og går i bad. Undgå ydermere at sove med dine smykker, samt at komme parfume, hårlak o. lign. direkte på dem.

Vedligeholdelse

Husk at passe på dine smykker gennem de daglige strabadser. Skal du udføre hårdt fysisk arbejde eller træning, så tag dine smykker af. Hos Mai Visto går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor står vi altid til rådighed ved spørgsmål eller reklamationer. Sterling sølv kan oxidere og miste glansen og blive mørk. Derfor er det vigtigt at vedligeholde dine smykker fra Mai Visto, og det kan du gøre nemt med universal rens eller en pudsesvamp.